2008-07-07

På gång i vår Spa-avdelning...

Ljuvligt underbara hud- och kroppsvårds produkter är på väg in till butiken! Först ett litet smakprov på... CAKE BEAUTY

En raffinerad och djupverkande kollektion för hud- och kroppsvård som blandar en smula kaxighet med generösa mängder av världens finaste ingredienser. En perfekt kombination av innehåll och god smak!

Varje produkt andas utsökta dofter och unika strukturer som är en fröjd för sinnet.På väg in är också älskade Rose & co...

Öppna dörren till Rose & Co och du förflyttas långt tillbaka i tiden - till en gammal apotekares butik varmt upplyst av globlampor, doftande av exotiska oljor och botaniska essenser, inredd från golv till tak med vitrinskåp av mahogny.

I hjärtat av Yorkshire i Haworth och Leeds finner du två eleganta butiker skapade i lätt dekadent jugendstil av Patricia & Caroline Rose.

Gamla emaljerade skyltar berättar om produkter från gångna tider, stora specerilådor innehåller aromatiska badmixturer och svängda glasdiskar visar en avsevärd samling av antika förpackningar och tryckalster. Gå närmare och upptäck att många av den gamla tidens läkemedel som för länge sedan försvunnit från våra hem fortfarande finns tillgängliga här, smörjelser, mixturer och liniment tillverkade enligt gamla recept på AGA-spisen hemma i köket.

Vid sidan om det traditionella och gammeldagsaktiga hittar man det bästa av vår tids bad- och skönhetsprodukter – ett himmelrike av udda och svårfunna artiklar behagfullt förpackade i plåtburkar, krukor, flaskor och askar. Rose & Co erbjuder ett eget varumärke – ett oemotståndligt sortiment av preparat för hud, kropp och själ – uppskattat och populärt bland make-upartister modeller, skådespelare och sångartister.

Caroline tillverkar och blandar eteriska oljor som hjälper dig att lugna ner och koppla av, hudkrämer som återupplivar, underbart doftande tvålar och naturligtvis de så populära salvorna och balsamerna för varierande hälso- och skönhetsbehov.

Njutbart!
Då jag i grunden är hud- och spa terapeut ser jag fram emot detta med iver! Jag är gruvligt nyfiken på cake beauty... produkterna får det att vattnas i munnen. Det blir en skön höst med massor av bubbelbad och närande sockerskrubb!

Mums...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails