2008-12-22

Jul, jul... strålande Jul!

God jul och Gott nytt år!

Två dagar kvar till Julafton... jul i hjärta, jul i sinne... jul ute och jul inne!

Idag håller gårdsbutiken öppen för sista dagen detta år, i morgon tar jag och familjen en välbehövlig semester. Vi öppnar åter den 7 Januari och då är ni alla hjärtligt välkomna på stor Januari REA!

I nätbutiken beställer du som vanligt men leveranser kommer endast att skickas den 30 december och den 8 Januari. I mellandagarna utökar vi rea-sortimentet.... passa på att fynda då!

Semestern kommer familjen att ägna åt nya lägenheten... den behöver en rejäl genomgång med både pensel, tapeter och golvläggning. Nu lever vi bland flyttkartonger i ett skönt hysteriskt kaos, där ingen av oss hittar någonting av det vi behöver. Jul myset hemma lyser med sin frånvaro detta år... Det närmaste vi kom jul- pyntning är en stackars nedtryckt gran i en alldeles för liten kruka ute på balkongen. Det är tur att vi har butiken... där känner man iallafall att det är jul!

Mellan renoveringsarbete och mys med familjen förbereder vi också för ett stort projekt våren 2009. Madame Petité utökar och kommer att starta stor möbelförsäljning av franska antika möbler. Flera överraskningar kommer att inleda det nya året... Missa inte det!

Många jul-kramar till er alla underbara läsare, vänner och kunder! Tack för att ni finns!

/JennyLinkWithin

Related Posts with Thumbnails