2010-09-20

Snygg teknik...

När jag fyllde år i slutet av Augusti fick jag en sanslöst dyr (enligt mig) och lyxig present av min kära spanjor. En Samsung i vitt... en designad läckerbit som faktiskt inte behöver döljas i ett skåp!

Spanjoren min som vet att teknik är bland det värsta jag vet, som vet att jag får svår allergi av sladdar och avancerade tekniska saker går och köper den mest tekniska pryl han bara kunde hitta till mig.... i present! Ja ni hajjar grejen...

Men sanningen är den att jag älskar denna slimmade TV och tycker till och med att den är snygg, alltså på riktigt! Hör och häpna det trodde jag aldrig någonsin skulle kunna hända... Som jag har tjatat och gnatat om ett handsnickrat skåp till att dölja tv' n i... och spanjoren min som har grinat så illa åt alla mina förslag om TV skåp och som ansett att jag gått långt över gränsen för vad han kan tolerera vad gäller "gammaldags inredning" när jag lägger fram förslag om detta. Han knäckte allt en riktigt hård knäckt nöt denna födelsedag!

Mannen min rent ut sagt avskyr att snickra och fixa och springer milsvida vägar ifrån mig om jag lägger fram något önskemål om snickeri och bygge (dock är han grymt skicklig när han lägger manken till).
Ojojoj alltså, nu var han smart... smartare en smartas faktiskt! Han vet att denna TV är för snygg för att dölja i ett skåp :)... att jag aldrig skulle ha samvete att yttra ett knäpp om att vi skulle bygga in denna dyrgrip, som han så rart gett mig i födelsedagspresent för sina egna hårt inarbatade och sparade slantar, vit och allt... ja ojojoj. Han slipper nu alltså både gnäll och TV-skåps- snickeriet, plus att han har en sjudundrande mycket bättre tv än den förra dessutom och kan skylla hela kalasat på mig! Hahahaha, ja man ska aldrig underskatta en kvinnas list sägs det, men ibland tror jag mannen är värre! Iallafall här hemma... ;)Innan jag avslutar dagens långrandiga rader vill jag skicka er tusen kramar! Jag är så glad för att ni finns allihopa och tackar ödmjukast alla goa underbara vänner som skriver kommentarer, mailar och besöker mig här. TACK!!!!

Jag lovar att jag bevarar precis vartenda ord i hjärtat mitt!

Jag jobbar mycket nu och är hög- gravid med en stooooor bebismage. Har det riktigt tungt med foglossning och jätte mage, svårt att både stå, gå och sitta... svullnar till oigenkännlig om benen efter en tim på kontorsstolen framför datorn, har svårt att sova med förvärkar, ont i ryggen och en envis liten sprattelgubbe i magen som sparkar mig klarvaken om nätterna... så det blir mest jobb nu framför datorn de stunder jag klarar av att sitta. Bloggen halkar efter och inga nämnvärda kommentarer lyckas jag få till hos er heller... men jag besöker så ofta jag kan och försöker läsa ikapp allt jag missar! Bara så ni vet alla hjärtegryn, att jag inte glömt er!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails