2010-10-30

Nypon och antikt linne...

Sista oktoberhelgen... sommartid slutar och Halloween partyn arrangeras i mångas hem. Löven faller och grenar står alltmer bara inför faktum att vintertid är här igen.

Här hemma myser vi vid frukostbordet länge, vi planerar lite inför jul... pysslar och har gjort det lite November-fint med vackra nypon, röda vinteräpplen och härligt gammalt kökslinne.
Linnea liksom jag gillar att dekorera med naturens skatter och plockar gärna hem rekvisita från våra promenader. Det har blivit många köksborsbilder och arrangemang därifrån sista tiden.... men det är också där jag helst tillbringar tiden nu när mörkret faller och vinden viner utanför husknuten. Köket ger mig inspiration till roligt pyssel... här kläcker jag mina ideér och planerar inför framtiden.

Lunch pannkakor vankas det nu, sen ska familjen fira Halloween och spöka till det lite till kvällen. Först blir det lite lyxigt familjemys på restaurang, därefter tar spökerierna vid. Blir en läskig nattpromenad, massa tända ljus och spökhistorier, häxiga filmer och monstergodis så klart! Vi försöker alltid hitta på något denna helg, jag älskar hösten och mystiken den för med sig... firar därför gärna ofta och mycket och är extra lycklig då jag har en bra anledning!

Många gånger har vi arrangerat roliga Halloween- fester, då jag ärligt kan säga att jag är stört förtjust i helgens tema! Men i år med magen i vädret tar vi det lite lugnare. Jag har inte riktigt ork för något tidskrävande just nu... 24 dagar kvar tills lillen kommer!

En underbar sista oktober helg önskas er alla, goa underbara vänner! Med eller utan monster under sängen...LinkWithin

Related Posts with Thumbnails