2011-04-12

En gammal knoppbräda....

En härlig gammal knoppbräda har spikats upp i helgen... Den hänger under det gamla köksskåpet vi har satt på väggen ovanför soffan, där det gapat tomt tidigare. Har länge letat efter en gammal knoppbräda att hänga där på väggen, i rätt längd... dvs minst 2 meter lång men inte hittat någon förrän nu! Glad är jag för denna gamla pjäs, varagsrummet blev helt annorlunda när den kom upp, känns mer ombonat och varmt... det ser ni inte på bilderna kanske men i verkligheten blev det toppen!

Knoppbrädan har väl en si så där hundra år på nacken, minst :) och har väl förgyllt arbetsstunderna för någon skicklig snickare som "verktygshängare" i en snickeriverkstad kanske!!?? Kanske har den hängt i ett gammalt stall i Frankrike... hihi, nä då, fy på mig... nu skojar jag allt med er!

Knoppbrädan kommer från BAUHAUS byggavdelning. Den består av dekorlistlist och rundstav...
2 m dekorlist + rundstav + borrmaskin + ZAR oljebaserad träbets, i färgen 122 Mediterranean = väldigt gammal knoppbräda!

Mannen min knåpade ihop den här om kvällen, lätt som en plätt var det hälsar han! Bara att köra igång om ni behöver en list med lite knoppar någonstans...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails