2011-04-02

Sänglinne... i vitaste vitt!

H&M Home's linnekollektion är något alldeles extra... så prisvärt! Två olika modeller på kuddar bäddar jag med... den ena är den långa vita kudden med härligt fladdrande volanger på sidorna och den andra är deras 50x60 cm kuddfodral i linne med volangkanter runt om. Linnet är härligt skrynkligt och volangerna så där lagom tilltufsade.

Har länge bäddat med antika kuddvar i sängen men kände nu för lite förnyelse... mina gamla kuddar börjar ge med sig och flera av dem är söndernötta av all användning. Priserna på gamla bädd- textiler har stigit till oacceptabla höjder och det är svårt att hitta gammalt fint sänglinne till rimligt peng nu för tiden. Annat var det för några år sen, innan "shabby trenden" satte klorna i allt gammalt. Då kunde man få ett helt gäng med gamla broderade linneörngott för under en hundring... nu kan ett enda örngott gå för en femhundring på Tradera! Sjukt! ...Men visst, ibland kan det vara värt det... om man hittar något alldeles extra.

Idag har vi riktig hemma pyssel lördag, ändrar om lite i hörnen, tillverkar lite nytt hemmagjort, pimpar lite kläder till vår garderoben och bara njuter av lördags feelingen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails