2011-04-21

Vårpromenad...

Påsklov är bland det härligaste som finns tycker Linnea... och mamma kan inte annat än hålla med!

Våren har anlänt, solens välgörande strålar tinar upp både kropp och knopp... parkens vintergrå kullar har förvandlats till ett hav, blått av Skilla. Första glassen provsmakas, första grillkvällen planeras, man får pynta påsk, äta gott, gå på ägg jakt med skattkarta, baka påsktårta och sitta på uteservering och dricka latte... humlorna vaknar till liv, fåglarna sjunger långt in på kvällskvisten och man kan äntligen börja använda vårskorna... skolavslutning och sommarlovet närmar sig och hela underbara sommaren har vi framför oss!

Vi har gjort utflykter varje dag denna vecka... varit ute i finvädret och myst hela långa dagarna. Aspudden är så härligt... älskar denna lilla förort med den fina parken, 4H gården, vintervikens bryggor, naturen och alla mysiga promenadstråk. Det är som på landet fast ändå inte... det är litet, pittoreskt och ja, himla trevligt här helt enkelt!

Nu är det dags att krypa ner mellan lakanen... lilleman vaknar långt innan tuppen och att ligga och dra sig är inte hans melodi. Morgontrött vet han inte vad det betyder... men det gör inget, tycker tidiga morgnar är ljuvliga! I morgon ska vi fixa långfredags middag och rita skattkartor till äggen som ska utdelas på lördag...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails