2011-12-11

Smygtitt...

Gott folk, goa besökare, läsare, vänner och bekanta... jag är så glad att ni har tålamod med mig och min totala frånvaro från BLOGGEN! Har väl aldrig i mitt liv haft så lite tid över till fritidsintressen och pyssel... blir det någon timme ledig sover jag som en stock! Trist att inte hinna med vare sig julbestyr eller bloggande... men man kan ju inte få allt! Det vi fått istället för fritid och julförberedelser är ett halvt färdigrenoverat hus... ja ja... helt klart i vårt halvt renoverade hus är det inte heller i ärlighetens namn, men så gott som iallafall!

Nu ska det packas upp kartonger med saker vi inte sett sen vi bodde i lägenheten i Aspudden och ställa möbler till rätta och röja!!!! Det sistnämnda tar tid, mycket tid.. för rörigare hus har jag nog aldrig skådat! Jag bjuder på en smyg-titt i vårat ostylade vardagsrum så här på tredje advents kvällskvisten... det är inte klart än... uppackning pågår och grejer ska upp på väggarna och det ska möbleras. Men det är åtminstone röjt från bråte och städat där nu och möblerna ser återigen dagsljuset!

Väntar ivrigt på ett skåp som ska komma i veckan som vi beställt från en möbelsnickare i trakten. Väntar också ivrigt på att kunna sätta upp gardiner, lägga en matta på golvet och få upp blombrädor i husets alla fönster så att man kan få in lite lampor och blomster! Men det dröjer... tålamod var ordet, här finns det ingen möjlighet att brådska för det kostar att renovera gamla hus. Då får allt annat kul stå tillbaka och man får göra det bästa med det man har.... och ja, med det man inte har!

Nu ska jag ner i källaren och se om jag kan ruska fram lite mer julgrejer, jag hittade några fattigmans julkulor jag hade på lager men vart är resten????... julgransfot vore inte så dumt att hitta, har dock en orolig känsla av att jag inte kommer lyckas... berget med bråtet är näst intill obestigbart!
Kudden med röda ränderna och med korsstygns mönstret kommer från HEMTEX, typ den enda butik jag besökt sen ett halvår tillbaka! Har ni inte sett deras fina röda korsstygns serie måste ni kolla, sängkläderna är riktigt fina! Gillar ni Carl Larsson stilen så missa inte HEMTEX just utkomna serie, Karin Larsson.... så härliga mönster! Karin Larsson kuddarna är så fina!

Kudden med de broderade rosorna har jag fått i present av en god vän och Christmas kudden köpte jag från Biskopsgården förra julen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails