2012-05-29

Garden tea party...

Att kunna duka upp fika i skymningen en kväll i maj känns fantastiskt, vilken värme vi bjudits på i veckan... hettan fick hela trädgårdens träd att explodera i blom och varje sekund av denna bedövande skönhet vill man bevara i sitt hjärta och minne... det gick fort nu med våren mot slutet så varje stund ute har jag försökt memorera... 


Linnea och jag tog koftorna på och dukade upp ett litet "garden tea party" under äppelkronan sen kvällstimma och njöt av livet, trädgården och lugnet. De ljusa långa kvällarna är verkligen magiska... Vaniljmuffins, tända ljus och rykande hett te... och i sällskap med min underbara tös. Det blev en kväll att minnas för alltid! 


Ljuslyktor tillverkar vi så fort vi har en tom glasburk, nu ska det samlas ihop lyktor till vart ett och enda träd här... mysigare, enklare och billigare trädgårdspynt finns ju inte! Syltburk, sillburk, barnmatsburk... glasburkar i alla dess former tvättas på löpande band och kläs med ståltråds grepar. Längtar till vår första trädgårdsfest, ska bli så roligt att få duka upp vackert i trädgården och fixa feststämning... och längtar efter riktiga utemöbler med sittplats för många!
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails