2012-06-01

Handsytt till farstun...

Vår farstu är inte stor, rymmer några krokar och ett litet skåp som blivit skohylla... men det funkar bra då vi har en stor platsbyggd garderob för alla ytterplagg i hallen. Skåpet saknade dock dörrar så jag sydde ett draperi i gammalt franskt linne och lagade hålen med rosenmönstrat tyg... fick en bit av linnet över och sydde en liten rullgardin till fönstret också. Nu saknas bara dörrmattan... på väggarna ska det hänga annat än det ni ser på bilderna, har en idé jag ska ta tag i vad det lider. En ny korg med lock för sjalar och sånt står på önskelistan också... vill inte ha vit målat, vill ha gammalt omålat!

Får bli fler bilder sen när det är uppdaterat här inne....

Blir mer sömnadsjobb ikväll.... har en hel hög med kläder att lappa och laga, ni vet såna där gamla trotjänare man bara inte kan med att slänga! Sen står rullgardiner till Linneas rum på tur, allt material är inhandlat så ingen ursäkt finns för det... hon smälter bort av morgonsolen som ligger på där inne.

Blir fredagsmys med nål och tråd idag och varm choklad... mannen har legat i leran och ihärdigt ösregn hela veckan och hela dagen och lagt gräsmatta, tror inte han går ut mer på ett tag!!!! Som lite motsats till mitt förra inlägg då vi hade närmare 30 + här visar tempen +7 idag... då lockar inte trädgården något nämnvärt. Men nu är mattan lagd och i helgen och resten av sommaren roar vi oss med att vattna...

Trevlig helg!LinkWithin

Related Posts with Thumbnails