2012-07-17

Egoboost...

Min dotter Linnea är nu året yngre än jag var då jag började fotografera, hon är 13 år... och som det verkar idag är detta något hon kommer att älska lika mycket som jag! Hennes farfar är fotograf, hennes farbror likaså... hon har garanterat ärvt den konstnärliga genen både från pappas sida och från min sida för kreativare unge får man leta efter!

Hon provade på porträtt fotografering här om dagen och jag måste säga att jag är imponerad, sällan har någon fått mig att känna mig så fin som hon. Tusen tack älskling för alla fina bilder på mamsen.... du fick mig att känna mig som en prinsessa! 

Det känns fantastiskt roligt att ha fina bilder på sig själv... Jag fyller 35 i år och jag känner att jag behöver piffa med mig själv lite och inte bara slasa runt i mjukis dressen med okammat hår. Har blivit dåligt med den varan sen lillen kom... har varit för trött och sliten och upptagen med att vara mamma. 

Jag gick upp över 50 kilo under graviditeten med Noah och har haft så ont i kroppen ända fram tills alldeles nyligen, har knappt kunna gå vissa dagar. Det var ingen normal graviditetsuppgång... jag blev sjuk och samlade mängder med vätska, njurarna kollapsade efter förlossningen... har fortfarande mycket vatten kvar i benen som kommer och går men nu kan jag iallafall gå ordentligt igen. Jag har gått ner 46 kilo senaste året och känner mig väldigt glad... har en del kvar att jobba på men det viktigaste för mig är att smärtan avtagit.

Känns bra att känna igen sig själv igen när man ser sig i spegeln, mycket är annorlunda men jag känner att jag duger ändå... Magen hänger och det dallrar rejält mest överallt, men jag har en frisk alldeles fantastisk liten son, en underbar dotter och en man som älskar mig oavsett form. Så nu ska jag sluta deppa över det som varit och se på mig själv med vänligare blick, vara glad för det jag har. Ska köpa lite ny make up, någon god creme... kanske en blommig parfym och ge mig själv lite mer egentid i badrummet...

Bilderna fick mig att känna mig som en kvinna igen, har känt mig redo för komposten ett bra tag men detta hjälpte.. en liten egoboost!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails