2012-07-24

Körsbärsfrossa!

Vår trädgård svämmar över med körsbär... och vi roar oss med att plocka hinkarna fulla och äter så våra magar står i sju hörn! Det blir både pajer och bär med grädde, bär med glass, bär med mjölk, bara bär och bär i frysen...  Ska läsa på om saft och sylt och inhandla diverse nödvändigheter, kanske blir det något hemkokt att glädjas över i veckan!

Linnea la beslag på kameran och lekte fotograf medan Noah och jag kämpade på med bärplockningen... Hon övar och övar och det blir så fina porträtt! Ni kommer få se mer av mig på bild skulle jag tro, hon tycker det är kul att knäppa pics på familjen. Resten av bilderna i dagens körsbärs-post står jag för.... fint med samarbete!

Jag försökte knäppa några bilder på Linnea också men teaterapan tokade sig så mycket att det bara blev skrattpannkaka av allt :) hoppas på bättre lycka nästa gång!

Hucklet och förklädet bjuder jag på, det liksom hör till sagan ;) och så vill husmor skydda kläder och hår från vinröd färg så gott det går! Någon som vet hur man bäst tar bort bärfläckar???


Hohohoooo... finns det månne några smarriga namnam här!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails