2012-07-21

Sovrums tapeter...

Halva huset är klart, andra halvan väntar på renovering.... sovrum, badrum, barnrum och hall på övervåningen står på väntlistan. Sovrum, hall och badrum kommer att renoveras i ett svep då dessa tre är beroende av varandra då väggar ska flyttas och badrummet ska byggas ut. Det kostar och är ett jätte projekt så vi avvaktar, planerar, förbereder och sparar....

Sovrummet kommer att gå i romantikens tecken och även det andas 1700 tal... precis som i gästrummet kommer det att sättas en låg panel på väggen mot golvet och ovanför kommer vi att tapetsera. Vi väljer mellan dessa tu (se bilderna)... älskar dem båda så jag behöver lite betänketid. Toilen är mastig och varm, men med en stor himmelsäng bäddad med lugnt oblekt linne kan den göra sig fint... Medaljongen från Lim och Handtryck är bedårande och något svalare i färgerna. Båda klarar en kombination med lite accenter med mönstrade kuddar och rosor... Vilken det blir får vi se... så länge fingrar jag på tapetproverna och drömmer.

Vårt sovrum är ganska stort med två fönster åt väst med kvällssol... rummet är ljust och har gott om utrymme för förvaring med inbyggt skåp och kattvind... på bilden bredvid sängen har vi rivit en vägg med hålutrymme bakom, där ska vi bygga överskåp med luckor och väggen under skåpsdelen ska anslutas till den befintliga väggen så att man får en slät vägg att ställa sängen mot. Rummet står nu halvrivet och sängen är upptryckt mot den enda väggsnutt som finns för tillfället... överkast och kuddar kommer att bytas ut med tiden, ska bara renovera klart först :)

 Två gamla tygaskar med rosmönster, är så glad för dom!
 Medaljongtapet från Lim och Hantryck i kvistgrått och puderrosa mot naturvit botten....
 Toiletapet med ljuvligt mönster... varmt persikorosa mot beige botten
 Sängen som väntar på en himmel och nya sängkläder i vackert antikt linne...
 Längtar så jag spricker efter renoverings starten... men har inte bråttom. Känns fint att ha något att se fram emot!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails