2012-10-25

När det skymmer i oktober...

Mörkret kryper på tidigt om kvällen nu... då tänder vi ljus... hela verandan ska glittra och glimma till Alla Helgons Helg är det tänkt! Vi ska ha höstfest då och Linnea och jag har så smått börjat med förberedelserna...

Pumpor ska dekoreras och ljuslyktor ska tillverkas och det ska läggas säckväv om krukor och över bord... och vi måste åka till blomsterhandeln och köpa lite vintergrönt till krukorna! Det är så kul att fixa stämning, älskar att ordna med sånt!

Vi har en väldigt stor veranda, men inte så mycket att ställa där egentligen... så jag fyller ut med det jag hittar! Plockade upp två fågelburar från källaren som vi hade inne i lägenheten förr och fyllde med röda vinteräpplen från trädgården. Några pumpor och lyktor ger lite stämning... Trädgårdsmöblerna står kvar än, vill inte plocka in dom! Men det får man väl sota för sen i vår...

Skulle vara så härligt med ett långt bockbord med bänkar till på verandans andra hälft, som ni inte ser här på bild utan får föreställa er. Skulle vara fint att dekorera där under vinterhalvåret... den verandadelen är större än den delen vi har tak över så den känns väldigt kal nu! En annan sak som skulle vara himla härlig är ett gäng fårskinn också!!!! Den drömmen tål att tänkas på lite extra... :)

Hur har ni det på era verandor och balkonger och farstukvistar om vintern? Är det bara jag som inte vill plocka in möblerna? Misstänker att det är så... för här har nog varenda granne täckt över eller burit in... brakar dom ihop i vår om man inte tar in dom? :)


...och så ett litet kollage på det, bara för att det är så kul att pussla ihop! :)
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails