torsdag 6 december 2012

Efterlysning!!!

Ja gott folk, nog märks det att man jobbar alltid.... bloggen hamnade i skymundan direkt! Jag har haft fullt upp med fotografering och redigering senaste veckorna och ikväll skriver jag texter till två nya reportage jag sålt! Det är härligt att va igång och medan snön yr sitter jag här och funderar på nästkommande projekt.

Jag söker nu med ljus och lykta efter hem inredda i genuin fransk lantstil, både i sann fransk anda och i den nordiska ljusa stilen...  även hem i industri stil, brocante stil, lantlig vintage stil, 1700-tals stil, engelsk lantstil, shabby chic style i sann Rachel Ashwell anda och romantic prairie style á la Fifi eftersökes... länge lever romantiken! :)

På uppdrag av Jeanne d´Arc Living magasin kommer jag att göra inredningsreportage till många utgåvor 2013 med start i mars numret! Känner du dig sugen på att medverka med ditt hem någon gång under 2013 eller 2014 ska du maila mig en kort presentation av dig själv och några översiktsbilder från de rum du vill ha med i ett eventuellt reportage, det måste vara tillräckligt många rum för ett komplett "bolig" reportage. Maila till info@madamepetite.se... Se till att dina bilder inte är för stora när du ska maila över dem, jag behöver inte se dem högupplösta. :)

Vill du veta mer om hur inredningsreportagen kommer att gå till kan du titta in på hemsidan under rubriken REPORTAGE där finns de vanligaste frågorna besvarade, bemärk dock att de hem jag efterlyser nu är på uppdrag av Jeanne d´Arc Living redaktionen och inte frilandsreportage. De hem som jag väljer ut kommer att publiceras. Länken till hemsidan hittar du här -  madamepetite.se

Mellan jobben försöker jag nu att få till lite adventsstämning här hemma och första pepparkaksbaket är avklarat... och självklart också uppätet! Till helgen blir det mer bakning och julmys och pyssel. Första tomtegröten avnjöts igår, mums vad gott... och om en stund ska jag klämma i mig en skål till!

Ta hand om er i snöstormen!
På ett bord bland snödrivorna står Olsson & Jensens fina fågelbur. Julsmycke med tallgren och julgransljus i gammal hållare.
På gammalt silverfat... mossor och lavar av olika sort tillsammans med hyacint och tallkotte...
Ett rokokoskrin i keramik har fått sällskap av kuddmossa och kottar....
Skrinet inköpt i Mariefreds blomsterbutik...
Olsson & Jensens skira krona har prytts med mossa och ljus....
Rosa votivlyktor från Jerners rum i Mariefred...
Vit keramikskål på fot.... fylld med mossa, kottar, granris och vita hyacinter....
Nedan liten mini lykta i rostigt tungt järn... inköpt på Blomsterhuset i Strängnäs.


Så ett litet kollage på det... :)
12 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Jag är så otroligt glad för din skull, Jenny..! Underbart att du gjort/sålt dina första reportage. Och samarbetet med JDA..wow, såå kul!!!

Underbara bilder as always dear :)

Kraaaam
Mia

Familjen Zaar sa...

Vackra, vackra bilder !;)
Riktigt njutbara.
Huvva vad det snöar,kan det inte bara vara lagom !? Fast vad vackert det blir ute med snö men då utan blåst...
Kram Anki

Anna sa...

Oj vad kul! Grattis till samarbetet med JDL!Jag säljer magasinet i butiken och ser fram emot alla dina vackra reportage framöver!

Kram
:)Anna

helle sa...

Stort tillykke med opgaven, hvor spændende!

Kram Helle

Ainosofia sa...

<3

MammaElva sa...

Wow, vilken grej! Grattis!

Åsa Holmér sa...

Jag skulle gärna visa upp mitt nya hem, men det kan nog inte bli de närmaste månaderna, då vi flyttar in först i januari! Men jag satsar hårt och kommer nog att ha några rum klara snart efter inflyttningen, förbereder redan. Titta gärna in i min blogg, Varmvit, där jag skriver om huset, min stil, renoveringarna och förberedelserna!

Rosenhäxan sa...

Hejsan Jenny Men va vackra bilder. Gillar din blogg har följt den en tid.
Har även besökt butiken du hade i Aspudden.
Försökte mejla dej bilder från mitt hem häromdagen, funkade inte. Gör ett nytt försök imorgon.
Bor i södra Sthlm på landet i skogen , mitt hem är lantligt , nordiskt . Har även ett torp här ( 1700 tal) som vi renoverat i samma stil. Huset är byggt 1854.
Skulle vara roligt att vara med i ett reportage
Lycka till med ditt nya roliga jobb Vänligen Gittan

Anonym sa...

Hejsan Jenny! Grattis till nya jobbet. Jag följer din blogg nästan varje dag och blir inspirerad varje gång =)
Jag hade gärna visat upp mitt hem. Mitt hem är ett försök till ett Shabby chic, fransk lantstil och engelsk cottagestil. Har gjort om en del möbler,målat om dom och handmålat mönster på några och så har jag tapetserat innuti ett skåp och ett bord. Jag kan inte ta några bilder nu men om du vill kan du kolla mitt hem på www.styleroom.se , du får söka på mitt alias: Sanna. Jag har gjort lite ändringar i köket med bla ny toile tapet och lite annat. Efter jul nu så kommer det att byggas lite högre golvlister i vardagsrummet och köket och ev stuckaturlister i taket. Det är vårt vardagsrum och kök i öppen planlösning och ev hallen som hade varit roligt att visa upp=) du får gärna höra av dig om du tittar:) Jag kan ta nya bilder och skicka till dig när julsakerna är borttagna om du vill. kramar Susanna min mail är: flower_sanna@hotmail.com

johanna Felix sa...

Jag säger bara oj! Min mamma "rosenhäxan" visade mig din blogg idag då hon bad mig om hjälp att maila bilder till dig efterlysning av hem. Dina bilder är otroligt inspirerande och jag kunde inte sluta läsa. Fastnade vid din historia om din bror och dig. Vilken resa! Fick tårar i ögonen när jag nu ser att du ska göra reportage för Jeanne darc living och läste om din dröm. WOW! Imponerande och mycket inspirerande!Om du väljer att titta på mammas hus ser jag fram emot att träffa dig. Lycka till med allt!

VillaVisheten sa...

Grattis åh vad kul! Ska hålla utkik efter dina reportage framöver:-D
Kram Lina

Josefine sa...

Vart kan man köpa de långa fina ljusen på första bilderna? Har precis köpt en ljuslykta men hittar inte "julgransljus" någonstans..
:)

Related Posts with Thumbnails