2012-12-31

Vinterdekorerad veranda... årets sista dag!

Årets sista blogg post... en vinterdekorerad veranda och några rader från hjärtat!

Jag vill TACKA er alla som hjälpt mig detta år, som hjälpt mig framåt i tron på mig själv, som stöttat och läst alla ord som ramlat ur mig, som mailat och tröstat, som delat med sig av egna erfarenheter med mig, som visat mod och styrka... vill tacka er ödmjukast från botten av mitt hjärta, ni har alla en speciell plats i mitt innersta rum nu.

Christina, Michaela, Ingela, Maria och underbaraste grannen... ni änglar som alltid finns där för mig, jag är så oerhört tacksam över vänskapen vi fått! 

Bloggvänner, ni som varit mig extra nära i år... tack för att ni skrev, tack för att ni vågade! 

Lisa, tack för alla pratstunder i år... du har hjälpt mig med så mycket! Det är underbart att kunna dela allt... även det svåra!

Caroline, tack för insikter, klokskaper och nytt positivt tänk... lika som blåbär i både stort och smått. Hoppas vi får många glada dagar tillsammans 2013.

Familjen, tack för att ni tror på mig... och tack för tiden ni ger mig även när tiden inte finns! Vi har haft ett år med många motgångar och svåra stunder, men tillsammans är vi starka... vi är överlevare! Vi klarar det här, det vet jag! Linnea älskade unge, nu får vi ladda batterierna och hämta styrka du och jag så vi kan fortsätta kampen 2013, vi kommer lyckas även om det tar tid!

2012 har varit ett känslosamt år för mig... jag har bearbetat delar av mitt förgångna och äntligen rest mig upp efter ett liv i det skamfyllda fördolda. Många tunga dagar har passerat, många fina dagar likaså. Det har varit ett år fyllt av insikter, utveckling och förändring...

Nu gör jag mig redo för nya dagar... välkommen "nya tiden", välkommen 2013! Det kommer hända mycket kommande 2000 år enligt astrologerna, världen står under förändring med start nu.  

Vi har just passerat Fiskarnas tidsålder, som varat i 2000 år... den ses som en fast och låst tid som kännetecknats av förtryck, lydnad och dominans inom regler och ramverk. Nu går vi in i Vattumannens tidsålder enligt utsagorna, den står för harmoni, kärlek och fred... även den tidsåldern ska vara i 2000 år så det dröjer nog innan vi kan se förändringar. Men iallafall .. vi ska bli klokare och mer andliga, vända oss inåt, lyssna till oss själva och bli våra egna mästare! Det låter bra tycker jag :)

Gott Nytt År!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails