2013-02-13

Februarirum...

Februariljuset är så vackert.... får lyckorus när jag kliver upp på morgonen och rummen är till bredden fyllda med vitt mjukt ljus. Det går mot vår, det känns i kroppen...

Hade en full lista att bocka av i veckan på göromål både hemma och på jobbet och en massa viktigheter att ta igen efter vinterns alla sjukor. Har hamnat efter med allt... men i går insjuknade lilleman igen så nu är det återigen sjukstuga med hög feber och influensa. Jag står näst på tur känner jag, huvudet värker och halsen värker och kroppen värker... har väl några timmar kvar med energi innan det är dags för mig igen också! Ja så är det, sjukkaos utan dess like i hela norden!

Bilderna visar inga större förändringar eller nyheter... bara som jag nämnde sist, några små detaljer i ny sval accentfärg. Ängelreliefen i gips är från Jeanne d' Arc Living... så fin! Köpte den av Viola när jag besökte hennes butik Romantiska Ting för en tid sen... så mysigt där!

Idag har jag börjat lite smått med våren, mycket smått men det är iallafall på gång... videkvistar, några björkriskransar, lite ägg och fågelreden. Ni vet sånt där som vid detta laget hunnit bli en sann klassiker till påsk när man gillar att ha det lantligt och gammaldags. Hoppas på en liten tur till någon fin butik snart för lite inköp av chokladägg, påskägg och fjädrar...

Någon semla blev det inte igår, längtar... måtte vi bli friska snart så jag kan åka och köpa mandelmassa! Bilen är just nu inplogad i en sju meter lång och lika hög snödriva med tung smutssnö från lansvägen, så någon färd till affären blir det då inte. Skulle behöva få in en muntergök i huset också för det är minst sagt dyster stämning här idag, vi har tröttnat på att vara feberyra helt enkelt! Jag vill vara pigg och i farten och orka allt, lilleman också... ljuset liksom viskar ramsor till oss om allt kul som väntar bortom alla influensor och snövallar!
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails