2013-08-10

Anna + David = Kärlek!

Fina ni... det var verkligen evigheter sen! Hela våren och sommaren har gått utan ett enda futtigt inlägg. Det blev paus helt enkelt, en rejäl sådan. Men i verkliga livet har jag jobbat desto hårdare... faktum är att jag jobbat som en tok! Är väldigt lycklig för det... för att det gick vägen. Men önskar att orken skulle räcka lite längre så att jag hann med att uppdatera och hänga lite här också. Men så här är det nu... det går i ett. Vill ni så finns jag på Instagram, ni hittar mig i högerspalten här på bloggen.... där uppdaterar jag nästan varje dag!

Nedan är en av de saker jag pysslat med senaste halvåret... nämligen bröllop. Den 6 juli var jag i underbara Göteborg och fotade Anna och Davids sagobröllop. Så vackert så klockorna stannade... och jag grät... jag grät så det skvalade! Ja fotografen grät nog mest av alla.... något vi skrattade gott åt Anna och jag senast vi talades vid!

Tack fina Anna och David för att jag fick den stora äran... och tack sötaste Ellen för att jag fick fota såååå många fina bilder på dig. Du är söt som en sagoprinsessa! Kommer aldrig glömma denna ljuva dag. Ni sitter som ett smäck i hjärtat alla tre. Tusen lyckönskningar från mig!!!!!

Love....


Till er andra, goa vänner... ni gör mig så lycklig! Så glad för att ni hänger kvar! Till hösten blir det mer privat igen... mer inredning och inte bara jobb. Vi renoverar för fullt här hemma... snart klara med badrum och sovrum. Det ska ni få se sen!
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails