2014-04-22

Annas förunderliga värld...


I aprilnumret Jeanne d'Arc Living nr 4 som finns i butik någon vecka till har jag med ett reportage från fil de fer konstnären Anna Fleberg och hennes vackra ateljé i Stockholms city.

Jag lärde känna Anna då jag hade inredningsbutik för många år sedan... jag köpte in mycket vackert från henne till butiken och fick den stora äran att besöka henne då när beställningarna skulle hämtas. Mötet med denna fantastiska kvinna gick rakt in i hjärtat och där har hon stannat sen dess. När jag började arbeta som bröllopsfotograf gick mina tankar till henne under ett större jobb och vi inledde många roliga projekt ihop som kommer synas i tidningar i år.

Anna är en av de varmaste finaste människor... hon har ett hjärta av guld och händer som skapar magi. Om jag en dag ska gifta mig ska jag klä mig i hennes brudsmycken för vackrare har jag aldrig sett. Ni kommer få se provsmak på Annas romantiska bröllopsdekorationer i nästkommande nummer av Jeanne d'Arc Living nr 5 som är ett specialnummer med bröllopstema. Missa inte det!

Till dig Anna... TACK för att du finns i mitt liv och ger mig så mycket glädje! Jag ser fram mot kommande samarbeten och nya kreativa idéer!

Till er andra... KÄRLEK till er!

Anna finns även på IG... så även jag..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails